• Home
  • Pensioenplanning

Blijf uw leven beleven, ook tijdens uw pensioen

Hoe lang nog tot uw pensioen? 10 jaar, 20 jaar, 30 jaar of misschien staat u nog aan het begin van uw carrière?

Ongeacht hoe oud u bent, één ding staat vast: wie vanaf nu met pensioen gaat, zal er wellicht veel langer van kunnen genieten dan de vorige generaties gepensioneerden.  We leven immers alsmaar langer en blijven meestal ook langer dynamisch en gezond.  Fit genoeg en tijd zat om het pensioen anders te beleven dan in het verleden het geval was.

Daarnaast zijn er bij bepaalde risico's (ziekte, ongeval of overlijden) die een grote impact kunnen hebben op uw vermogensopbouw.

 

 In vier stappen naar een veilige financiële toekomst!

 

1. Wat is uw huidige situatie en wat zijn uw wensen?

We maken samen met u een overzicht van uw vermogen, uw inkomsten en uitgaven. We bespreken de financiële plannen die u heeft op korte en op lange termijn. 

2. Wat bij overlijden of arbeidsongeschiktheid?

Stel dat één van beiden komt te overlijden of arbeidongeschikt wordt, volstaat het inkomen en/of het vermogen dan nog? We bekijken samen welke oplossingen er zijn om hierin financiële zekerheid te creëren.

3. Welk kapitaal heeft u nodig om comfortabel op pensioen te gaan?

Tussen het huidige inkomen en het wettelijk pensioen gaapt meestal een grote kloof. We berekenen samen hoeveel kapitaal u op pensioenleeftijd nodig heeft om uw levensstandaard te kunnen behouden. We houden hierbij rekening met diverse factoren zoals onder andere de inflatie, de stijgende zorgkosten vanaf een bepaalde leeftijd en het bedrag dat u eventueel wilt nalaten aan de volgende generatie.

Vervolgens bekijken we hoe we de opbouw van dit gewenste kapitaal kunnen realiseren.

4. Een regelmatige update.

Uw financiële situatie is eerder een film dan een foto. U mag op het team van Kantoor Boon & Bosman rekenen om u op regelmatige basis te blijven adviseren en begeleiden.

 

 

 

Maak hier uw afspraak

Wenst u verdere info of wilt u dat wij voor u de berekening maken

Klik hier!