Uw ziekteverzekering: wanneer u écht niet aan geld wilt denken

Geen enkele verzekering kan reële risico’s wegnemen. Uw uitgebreide dekkingen en waarborgen beschermen u alleen tegen financiële gevolgen van een ongeluk of conflict. In die zin is de ziekteverzekering de meest belangrijke van allemaal. Want op het moment dat u ziek bent, wilt u geen seconde aan uw facturen denken. U wilt gewoon snel weer beter worden.

Aanvulling van uw mutualiteit

De financiële tussenkomst van de mutualiteit is begrensd. Niet alle kosten van raadplegingen, ziekenhuisopnames en medicijnen worden terugbetaald. Voor veel ernstige aandoeningen is het bedrag van de tussenkomst op termijn zelfs heel erg beperkt.

Een bijkomende ziekteverzekering garandeert dat u zich op die momenten niet druk moet maken om een extra onderzoek of een bijkomende opinie.

Hospitalisatie en andere kosten

Ziek zijn kost geld. Een dag verblijven in een ziekenhuis is duurder dan een nacht in een chique hotel. En de onderzoeken en medicijnen zijn uiteraard ook niet gratis. De ziekteverzekering breidt in de eerste plaats uw dekking uit tot die extra kosten. Zodat u als u ziek wordt ook gerust ziek mag zijn.

Gewaarborgd inkomen

Ziek zijn kost niet alleen geld, u verdient tijdens uw ziekteverlof ook veel minder. De eerste maand is uw loon nog beschermd, maar daarna moet u met flink wat minder rondkomen. Een verzekering gewaarborgd inkomen verhoogt de tussenkomst van de mutualiteit met een mooie extra premie. Zo kunt u ook tijdens uw ziekte volop verder leven zonder geldzorgen.

Maak een vrijblijvende afspraak


+32 (0)3 750 90 90
info@boonbosman.be

Beschikbaar op:

Ma: 09:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Di: 09:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Wo: 09:00 - 12:30
Do: 09:00 - 12:30 & 13:30 - 19:00
Vr: 09:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00

Het is ook mogelijk om ons te contacteren om een afspraak te maken buiten deze uren.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Tijdstip van voorkeur:
Uw vraag:

Uw gegevens worden verwerkt conform ons cookie- en privacybeleid.

Neem geen risico met uw gezondheid en sluit een ziekteverzekering af.

Maak vrijblijvend een afspraak